En bom er en sikker P-vagt – alt, hvad du skal vide

Visse steder kræver det afspærring, som ikke kan løses med et hegn, adgangslåge eller port. Derfor bruger mange bomme som en effektiv løsning på trafikregulering og parkeringskontrol. Bomme er hurtige og nemme at installere og betjene, og vi kalder det også for en sikker P-vagt. I denne blog vil vi forklare alt, hvad du skal vide om bomme, både manuelle og automatiske, og hvorfor du skal tage os tidligt ind i dine projekter. Du kan se mere om bom her.

Manuel vejbom er en af de mest anvendte løsninger, når der er brug for afspærring. Den er nem og hurtig at betjene, og det er nemt at se, om den er åben eller lukket. Den kan installeres på en pæl eller på et betonfundament, og maling og refleksbånd kan tilføjes for at øge synligheden for trafikanter. Desværre kræver det en fysisk tilstedeværelse for at administrere bommen, og en manuel bom kan blive en flaskehals i trafikken i visse situationer.

En anden løsning er en spærrebom, som kan kontrolleres via en fjernbetjening eller ledningsføring. Du kan også bruge en RFID-læser eller en nummerpladelæser, der automatisk giver adgang gennem bommen for forudbestemte køretøjer. En spærrebom vil passe godt på din ejendom mod uønsket adgang, men det kræver en større investering, end en manuel bom, og det har et højt vedligeholdelsesniveau.

Automatiske bomsystemer er også populære og mest anvendte til parkeringskontrol. Licensnumre på besøgende eller beboere kan blive gemt i systemet og give automatisk adgang til de personer, der har adgang til en bestemt parkeringsplads eller garage. En automatisk bom kan enten fjernbetjenes eller kan styres af en billetautomat. Det gør systemet nemt at administrere, mens det stadig giver maksimal sikkerhed og regulering af trafikken.

Vi anbefaler altid, at du inkluderer os tidligt i dit projekt. Vores eksperter har stor viden og erfaring inden for afspærring, så vi kan rådgive dig i at vælge den bedste løsning til netop dine behov. Inden for parkeringskontrol kan vi hjælpe med at spare bygherrer for både tid og omkostninger ved at optimere parkeringsområder på en måde, som øger kapaciteten og minimerer problematiske situationer.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.