Find det du søger på Google

Google er blevet min allerbedste ven, for hver gang jeg skal et eller andet, om det så er at købe noget eller skulle i byen eller ud og rejse, så er det altid Google der hjælper mig på vej i den rigtige retning. Det sjove er, at jeg sjældent når om på nogle af de sider der er efter side 3, for så laver jeg en ny søgning, hvis jeg ikke lige fandt noget jeg kunne bruge – og det er faktisk en vigtig information til de virksomheder der har deres annoncer på Google.

Jeg er ikke helt med på hvordan det egentligt foregår, men det gør heller ikke noget – bare jeg finder det jeg vil have, og nogen gange så er det som om at Google lige ved hvad det er jeg leder efter, så den er også tankelæser.

Det at kunne planlægge sin ferie rejse hjemmefra via Google, syntes jeg er guld værd, for så behøver jeg ikke spilde min kostbare ferietid med at skulle lede efter aktiviteter eller seværdigheder.

Previous Post
Next Post