https://www.respons2day.dk/e-paper/

Respons2day

Respons2day er et firma, som har specialiseret sig i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe vækst via digital tilstedeværelse. Medarbejderne har tilsammen mere end 140 års erfaring fra medie- og marketingsbranchen, og virksomheden tilbyder rådgivning eller producering indenfor alt fra opsætning af hjemmesider til Facebookannoncering og internettrafik (hvordan I kan komme til at ligge højt hos søgetjenester og hvordan I får folk til at gå ind på jeres online indhold). Dette går også under navnet SEO (Search Engine Optimization eller søgemaskineoptimering).

Respons2day tilbyder også virksomheder et 42-punkt tjek, som er til dem, der vil investere i digital marketing men er usikker på hvordan. De 42 punkter er fordelt på syv områder og handler om at optimere din hjemmeside, kampagne, digitale tilstedeværelse mm.

E-paper

e paper er noget, der går under forskellige navne, som f.eks. electronic paper og e-ink. Det hele er udtryk for en teknologi, der imiterer ægte blæk på ægte papir. Resultatet har en tekstur som blæk på papir og i modsætning til almindelige flade skærme, der udsender lys, reflekterer e-paper det eksisterende lys, hvilket gør det behageligere at læse på end almindelige tablets og e-readers. E-paper kan man læse i direkte sollys, i modsætning til andre skærme. Man kan også bladre i e-paper som fysisk papir.

E-paper er derfor smart for virksomheder, der gerne vil have et budskab ud. E-paper kan bruges til mange ting og Respons2day rådgiver gerne uforpligtende om mulighederne. Snak med Renspons2day om jeres ønsker og planer, og de kan både rådgive jer til den bedste løsning og udføre den for jer.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.