Julefrokost ud af huset

Selvom at sommeren er ovre os, så skal vi alligevel lige sende et par tanker hen mod juletiden og diverse julefrokoster, så man kan få lavet flueben ved den opgave og være sikker på at julemaden er reddet. Jeg taler af erfaring, for kommer man for sent ud af starthullerne, kan det ende med at alle de steder hvor man kan få julefrokost ud af huset er så optaget, at man ikke kan få leveret noget som helst.
Vi plejer at bestille hos https://www.frimannsgourmet.dk/julefrokost for har man først smagt deres mad, så kommer man igen, da det er super gourmet mad. Spm så mange andre steder har de også forskellige julefrokost menu, som man så kan vælge imellem – og vi plejer at vælge så mange forskellige retter, at vi er sikre på at alle medarbejderne kan få noget at spise, også selvom de er meget kræsne – for os er det vigtigt at der er noget til alle. Lige denne julefrokost mad som leveres fra Frimannsgourmet.dk opfylder disse krav.

Vi vælger heller ikke en traditionel julefrokost mad, men noget der ikke er helt så fedt som den traditionelle julefrokost – og så er det også meget nemmere at anrette, når man vælger deres jule frokost menu ud af huset – for det ankommer i skåle og på fade der er lige til at sætte på bordet. Deres mad til julefrokost er så alsidig, og vi er så privilegerede at vi selv kan sammensætte det mad som vi gerne vil indtage – de har selvfølgelig deres færdige jule frokost menuer, men de er altid til at tale med, hvis der er noget specielt man ønsker i stedet for fx frikadeller eller andested – men det kræver selvfølgelig også at man dels bestiller i god tid, og at man er loyalitets kunde.
Jeg kan kun varmt anbefale Frimannsgourmet.dk og deres julefrokost mad, ikke bare maden er i orden og meget lækker, men de leverer også altid til tiden, og overholder alle de aftaler man indgår med dem.

Previous Post
Next Post