Ledige stillinger hos Hald HRconsulting

Er tiden inde til at skifte job, så kan man være heldig at der er ledige stillinger opslået på haldconsulting.dk som er et rekrutterings bureau. Haldconsulting.dk henvender sig til både virksomheder og jobsøgende. Nu er jeg selv virksomhedsdrivende, og mangler af og til medarbejdere i min virksomhed. Det var i den forbindelse at jeg fandt haldconsulting.dk. Jeg var selv blevet død træt af at skulle finde nye og kvalificerede medarbejdere – så da jeg så at Hald HRconsulting også udførte test og personanalyser, var det dem jeg henvendte mig til. Jeg vidste jo hvad det var for mennesker jeg manglede, jeg vidste hvad de skulle kunne, og jeg skulle bare have den rette til at indgå i det eksisterende team. Det hjalp Haldconsulting mig med.

Jeg havde ledige stillinger

Jeg manglede 2 medarbejdere, som skulle indgå i et team – og Haldconsulting foretog noget de kaldte en Team analyse, således at de 2 nye medarbejdere og mine eksisterende medarbejdere kunne løfte den opgave de skulle i et fælles samarbejde. Jeg må sige at det gjorde de til ug kryds og bolle. Jeg kom med informationerne fra min side af, mine medarbejdere fra deres side af, og så tog Haldconsulting sig af alt det der besværlige med at finde de rigtige kandidater og udvælge bukkene fra flokken. Vi har fået det bedste team vi har haft længe, og mine medarbejdere er tilfredse og jeg har ikke længere de der irriterende konfliktniveauer blandt medarbejderne – og opgaverne løses meget hurtigere og meget mere effektivt end tidligere.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.