Marketing Film der skaber vækst

marketing filmSkab vækst med video i din markedsføring

Video er en af de vigtigste formater at benytte i sin marketing. Med video kan du nemt visualisere dit budskab, eller fortælle historien om dit produkt eller ydelse. En marketing film er derfor oplagt at få lavet hvis du ønsker at annoncere på sociale medier, eller søgemaskinerne. Dine film kan benyttes på tværs af medier, og her er det vigtigt at huske at få filmene produceret i de rette formater, så det passer ind på det medie du vil benytte dem på. Facebook benytter f.eks. primært kvadratiske formater mens du på Youtube kan benytte det mere aflange format. Et format mange glemmer at producere marketing film til er højformatet, som især benyttes på Instagram og Facebook stories, som er en af de bedste placeringer at få sine videoer ud, da der her er mange brugere.

Hos Respons2day hjælper de med at producere film der skaber vækst for din forretning. Videoer der tænker din målgruppe ind, og som produceres med øje for at engagere målgruppen og drive actions. Det kan være actions som for eksempel:

  • Klik til website
  • Videovisninger
  • Lead generering
  • Lagring af opslag

Eller noget helt femte. Det er derfor vigtigt at vide hvad du vil have ud af din film, så den laves så den matcher det medie du vil ud på, samt den placering som du vil udnytte. Her kan Respons2day også være en god partner til at rådgive dig korrekt, så strategien stemmer med din målsætning og den målgruppe du vil engagere.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.