Plastbøtter er videreudviklingen af en sællert

Det kan være svært at forestille sig et hjem, som der ikke har nogle plastbøtter eller plastkar derhjemme af en ene eller anden art eller i en eller anden form.
Faktisk vil vi gå så langt som at sige, at man burde kunne gå i langt de fleste køkkener hjemme hos folk og så kunne grave mindst én plastbøtte frem, om det er så er en gammel en, man ikke rigtig har fået vasket eller brugt længe, eller det er en moderne en af et kendt mærke, som man benytter sig tit af.
Ellers kan det jo være, at man har en, som man har lånt af nogle, fordi man skulle have noget mad med hjem fra en fest eller lignende.
Det er nemlig tit til mad, at man bruger den slags, da det er nemt at opbevare i, man kan se, hvad der er i, og så kan man opbevare maden i køleskabet.
Faktisk er det lidt svært at forestille sig, hvad man gjorde før da.
Men det var en lang rejse at nå dertil.

Plastbøtter blev ikke et hit med det samme

Vi skal generelt ikke så mange år tilbage, før en kvinde fik idéen til de oprindelige plastbøtter, som de moderne af slagsen mere eller mindre udspringer af i den ene eller anden forstand.
Men det var nok problemet for hende dengang: At hun var kvinde.
Ingen forretningsmand turde at forsøge sig med en kvinde, der var iværksætter eller bare endda forsøgte sig som sælger.
Derfor måtte hun tage sagen i egen hånd, og derfor inviterede hun nogle veninder hjem for at vise dem sit produkt. De købte det, tog plastbøtter med hjem og viste det til andre veninder, som der købte dem af veninderne, der havde fået dem af den oprindelige kvinde.
Og som ringe i vandet endte det med at blive en succes, og det er faktisk stadig den slags møder, hvor man mødes og udveksler plastbøtter, man kan finde nu om dage, der er en videreudvikling af de første møder, man holdt i sin tid.
Og sådan blev en succes født!

Previous Post
Next Post