Scarlet Pleasure – et upcoming dansk band du skal kende til

Hvis du er fan af alternativ R&B eller popmusik, så skal du tjekke Scarlet Pleasure ud. Dette danske band er hurtigt ved at skabe sig et navn for sig selv med deres unikke lyd og fængende melodier. Scarlet Pleasure består af medlemmerne Alexander Oscar, Emil Goll, Joachim Dencker og Pontus Winnberg og har indflydelse fra en række forskellige genrer, herunder soul, hip hop og elektronisk musik

Scarlet Pleasure fik deres start i 2014 med udgivelsen af deres debut EP, “All Night” EP’en blev godt modtaget af både kritikere og fans, og den hjalp bandet til at få en følgeskare i Danmark. I 2016 udgav Scarlet Pleasure deres første fuldlængdealbum, “Limbo” Albummet blev endnu en succes for bandet og affødte hitsinglen “What A Life”

Siden da har Scarlet Pleasure turneret i hele Europa og arbejdet på ny musik. De er klar til at udgive deres andet album, “Abyss”, i 2019. Hvis du leder efter noget ny musik til din playliste, skal du sørge for at give Scarlet Pleasure et lyt. Du vil ikke blive skuffet.

Scarlet Pleasure er et dansk band, der hurtigt er ved at skabe sig et navn med deres unikke lyd og iørefaldende melodier. Scarlet Pleasure består af medlemmerne Alexander Oscar, Emil Goll, Joachim Dencker og Pontus Winnberg og har indflydelse fra en række forskellige genrer, herunder soul, hiphop og elektronisk musik.

Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.