Slip af med brunmider

Hvordan slipper jeg af med brunmider?

Hjemme hos os døjer vi utrolig meget med brunmider. De er på mange af vores planter og er meget til gene. Vi vil derfor gerne slippe af med dem på en eller anden måde, men hvordan gør man det mest effektivt?

Der findes gift der burde kunne få dem væk. Men brunmider gift er ikke bare lige til at skaffe, og hvilket skal man købe. Jeg har heldigvis fundet skadedyrs-fri.dk som har et stort udvalg, og lyn hurtig levering. Så når der er problemer med brunmider eller andre udyr jeg ikke gider at have i haven eller indenfor. Så besøger jeg altid skadedyrs-fri.dk og handler mit gift hos dem.

De har billig fragt. Men bedst af alt er deres gratis rådgivning over telefon man kan få. Det gør at jeg altid vælger det rette produkt, til netop det problem jeg sidder med. Det er virkelig rart at man kan tale med folk der har forstand på disse problemer, og kan hjælpe en med at komme videre.

Jeg har købt min brunmide gift som nævnt, og det begynder allerede at hjælpe.

Men jeg har også købt andre produkter der hjælper meget i haven. Senest var det myrer der var overalt i min græsplæne og ind på terrassen jeg døjede med. Her findes der rigtig mange muligheder, men igen søgte jeg råd hos skadedyrs-fri.dk og fik nogle produkter i kurven der kunne hjælpe. Det er virkelig effektivt og dejligt at man hurtigt kan se der sker noget.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.