Tandpine

Har du tandpine?

Tandpine er en af de værste smerter overhovedet – og den kommer også altid ubelejligt. Den går ikke væk af sig selv, og derfor bør du altid få det tjekket hurtigst muligt.

Hvad skyldes tandpine?

Tandpine kan komme af huller i tænderne eller betændelse og infektion i tandkød, tænder eller ved tab eller skader på tænderne. Det kan være meget forskelligt, hvad der skyldes din tandpine. Det vigtige er, at du får hjælp til at blive fri for smerterne. Har du pludselig fået tandpine en aften i weekenden eller i ferier, skal du bruge en akut tandlæge københavn. Hos Tandbro får du kompetente og professionelle tandlæger, som kender alt til tandpine, og hvad det kan skyldes. Derfor er du altid sikret en rigtig god behandling.

Kom af med tandpine

Mange tager smertestillende medicin, hvis de oplever tandpine. Det er også en god idé at dulme smerterne med smertestillende og samtidig måske lægge en ispose på kinden eller kæben. Dog er det vigtigt at huske på, at symptombehandling ikke løser det bagvedliggende problem, som er grund til tandpinen. Den skal behandles, og det kan den kun, hvis du lader en tandlæge se på dine tænder.

Hos Tandbro møder du et erfarent personale, og klinikken er rolig og tryg, så selv dig med tandlægeskræk kan få en god oplevelse. Tandpine kan gøre rigtig ondt, og det skal du ikke gå med for længe.

Se meget mere om, hvordan vi kan hjælpe med akut tandlæge i København på www.tandbro.dk, hvor du også ser priser og andet information.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.