v Prøv en kreativ efterskole for en gangs skyld

v Har man udset sig en kreativ efterskole, som man godt kunne tænke sig at deltage på, er det ofte også noget man har opnået igennem nettet. Her kan man finde et godt overblik over, hvad det er for nogle skoler der er tale om, og hvad det er man kan forvente af og deltage på den skole. Det er ikke alle som bare vil følge akademiets fodspor, og gå fra handelsskolen eller gymnasiet over til universitetet.

Det er her hvor mange også finder en tid, hvor man skal finde sig selv, og nu har man gennemgået ni til ti års almen skole, hvor man har lært og være dannet. Nu er det tid til at tage det næste skridt, og det er alt andet lige også her, hvor man ser nogle vælge en danse efterskole eksempelvis. Det kunne også være man ville jagte noget indenfor musik, eller måske skulle det være noget der havde med gaming og gøre.

Et sted hvor du kan færdiggøre dine skills

Gaming er noget som har taget mange med storm, og det er sikkert nok forældrene som i mange år har prøvet og fortælle ens børn det ikke ville føre til noget. Så det er også forståeligt, hvis man føler det er lidt uvirkeligt, at man rent faktisk kan melde sig ind på skoler som omfavner det og underviser de unge i det. Det er alt andet lige noget af det, som mange også har en forestilling om er spild af tid, men ser man hvor mange professionelle gamers der er i dag, er det også forståeligt de unge vil jagte den drøm.

Det er dog heller ikke fordi, at man så skal sidde og spille hele dagen, for der er selvfølgelig almindelige undervisning, og motion for at balancere tingene, men fokus ville være og blive bedre i gaming og gerne i nogle spil hvor der også er konkurrencepræget meta. Så er der alt andet lige også rigtig meget for en og hente på det område i dag, hvis det er noget som har ens interesse i første omgang.

Previous Post
Next Post