Lug ukrudt nemt og hurtigt

Øv . . . det der gror bedst og hurtigst er altid ukrudt! Med et gammeldags skuffejern er det næsten håbløst at luge imellem de nysåede rækker af grøntsager, og under hækken vrimler det op med alt muligt, der ikke er til at komme til at hakke væk.

Men der findes råd! Med et skarpt ringhakkejern får du noget effektivt have tilbehør, der netop er beregnet til at klare ukrudtet på ingen tid, da du nemt kan komme til overalt. Den dansk designede og producerede ringhakke er specielt lavet til at skuffe ukrudt væk fra blomsterbede og i køkkenhaver, hvor der ikke er ret meget plads mellem planterne. Når det skarpe ringhakkejern er blevet lidt slidt, kan du nemt skrue 2 skruer ud og dreje ringen 1/4 omgang, så har du igen et skarpt hakkejern. Der kan købes ekstra ringe til hakkejernet, hvis det skulle blive helt slidt. Du kan både få en kort model, som er særdeles velegnet, hvis du har højbede, eller du kan få en lang model til almindelige bede og under hækken. Det ergonomiske og koniske skaft ligger rigtig godt i hånden, så det bliver meget sjovere at fjerne ukrudt, når det går så nemt. Du skåner samtidig de små nye planter, når du nemt kan komme omkring dem med dit nye ringhakkejern.

Den perfekte gave til haveelskeren, hvis han eller hun da ikke har det i forvejen, er helt sikkert et ringhakkejern i enten kort eller lang udgave afhængig af, om modtageren har højbede eller almindelige staude- og urtebede.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.